Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Που είναι τα παραστατικά κ. Υπουργέ;

Η οργισμένη απάντηση του κ. Λιάπη δόθηκε στη δημοσιότητα και με αυτή δηλώνει απερίφραστα ότι θεωρεί λασπολόγους εκείνους που εμπλέκουν το όνομά τους σε δωρεάν ταξίδια με τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens το 2005. Λέει δε ότι έχει όλα τα παραστατικά των αεροπορικών εισιτηρίων και τις αποδείξεις των ξενοδοχείων τα οποία πλήρωσε ο ίδιος. Το ρεπορταζ λέει επίσης ότι τα παραστατικά τα έχει δώσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Προτίθεται μάλιστα να ασκήσει αγωγή κατά της εφημερίδας Ελευθεροτυπία για δυσφήμησή του. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ. Απ΄ό,τι θυμάμαι από τα λογίδρια των εκάστοτε πολιτικών, εκείνο που δεν ξαχνάνε είναι ότι δίνουν λογαριασμό μόνο στο ελληνικό λαό και ότι εκείνος (ο λαός) ςίναι ο τελικός κριτής όλων των πολιτικών. Δεν είναι έτσι κ. Λιάπη;;; ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ, για να λάμψει η αλήθεια (άλλη αγαπημένη φράση των πολιτικών). ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ, ο υπέρτατος κριτής, δεν πρέπει να δούμε τα παραστατικά που, αν είναι όπως τα λες, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΡΙΤΗ ΛΑΟ;;;; Δείξε τα παραστατικά κ. Υπουργέ και άφησε τους λεονταρισμούς. Πάλι θα πρέπει να σου θυμίσω το τετριμμένο για την έρμη τη γυναίκα του Καίσαρα και την τιμιότητά της;;;; Νισάφι πιά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε φίλε που θα είναι όμηρος της Ελευθεροτυπίας.Τα παραστατικά θα τα δείξει στο δικαστήριο που θα εκδικάσει την αγωγή και δεν χρειάζεται να τα δείξει πουθενά αλλού.
Εδώ και λίγες μέρες παιζόταν το παιγνίδι "αφήνουμε να εννοηθεί ότι είναι ο Λιάπης αλλά δεν λέμε το όνομα του για να είμαστε καλυμμένοι δικαστικώς".Ο Λιάπης σιώπησε γαι να τους αναγκάσει να γράψουν οι ίδιοι το όνομα του και τώρα θα ταπουν στα δικαστήρια.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Περιμενεις οτι θα μαθουμε καποτε την αληθεια;;;Εαν ναι εισαι πολυ γελασμενος...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα αληθείας αλλά πολιτικής τακτικής.Η Ελευθεροτυπία προσπάθησε να αποπροσανατολίσει από το ζήτημα Τσουκάτου χωρίς να εχει σοβαρές αποδείξεις και χωρίς να θέλει να πληρώσει το κόστος ανοικτής καταγγελίας.Εάν ο Λιάπης μιλούσε θα έπαιζε το δικό της παιγνίδι.Με την αγωγή θα παίξει το δικό του.

dedikasmenos είπε...

οι πολιτικοί δεν κρίνονται από τα δικαστήρια. Πρώτα κρίνονται από το λαό. Μετά το φαξ που ήρθε από το ξενοδοχείο της Λειψίας ότι τα δωμάτια κλείστηκαν από την Siemens δεν θεωρείς αγαπητέ φίλε ότι υπάρχει ζήτημα αξιπιστίας για τον κ. υπουργό. Καθόσον αφορά τον κ. Τσουκάτο πιστεύεις ότι καθάρισε;;; Κάθε άλλο. Δεν πρέπει να λειτουργούμε συμψηφιστικά. Αυτό μας χαντάκωσε σαν κράτος. Όπου υπάρχει υποψία χαλαρότητας (δεν λέω βαρύτερη κουβέντα) θα πρέπει να στηλιτεύεται και να τιμωρείται πολιτικά τουλάχιστον.