Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Ο Φασούλας θα κλείσει το λιμάνι......

Όταν έβαζε υποψηφιότητα για το Δήμο Πειραιά ο ευφυής αθλητής Παναγιώτης Φασούλας ήξερα ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Στη πορεία διαπίστωσε πως ήταν πολύ χειρότερα. Το μόνο που είχε να διαχειριστεί ήταν ΧΡΕΗ.
Ερώτηση πρώτη: Ποιόν έστειλε στον Εισαγγελέα για κατάχρηση ή κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών του Πειραιά;;
Αν δεν υπάρξει απάντηση εδώ δεν νομιμοποιείται να κλείσει κανένα λιμάνι αλλά να δηλώσει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και να πάει σπίτι του.
Υπάρχουν οργανισμοί του Δήμου που δεν μπορούν να πληρώσουν μισθούς για μήνες και έχουμε παραιτήσεις υπευθύνων. Τα πράγματα είναι απλά. Ή κάποιοι φόρτωσαν το Δήμο με δυσβάσταχτα χρέη και πρέπει να λογοδοτήσουν ως κακοί διαχειριστές δημόσιας περιουσίας ή ο Δήμος και η δημαρχικαή αρχή είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να ανταπεξέρθουν στην διοίκηση.
ΑΝ ο νυν δήμαρχος δεν αναφέρει με ονόματα και ποσά ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΖΗΜΙΩΣΑΝ οικονομικά το Δήμο Πειραιά και που βρίσκονται οι σχηματισθείσες δικογραφίες ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να κάνει επικοινωνιακή πολιτική. Αν λειτουργεί συμψηφιστικά χωρίς οικονομικό απολογισμό, τότε να πάει σπίτι του. Υποτίθεται ότι ηρθε να ρίξει φως στα άδυτα του Δήμου και να καταγγείλει, αν διαπίστωσε, παράνομες ενέργειες που ζημίωσαν το Δήμο. Όσο δεν το κάνει, δεν νομιμοποιείται να ταλαιπωρεί τον κόσμο διαχειριζόμενος την φυσική ή τεχνητή ανικανότητά του. Υπάρχει αντίρρηση επ' αυτού;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: