Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Θα καλέσει κάποιος τον κ. Αλφαντάκη;;;


Στην εκπομπή του Χατζηνικολάου τη Δευτέρα 18-2-2008 ξέφυγαν, παρ' ελπίδα, και ονόματα. Μάταια ο δημοσιογράφος-συντονιστής επιχειρούσε να μαζέψει την κατάσταση. ο Αλφαντάκης δεν κώλωσε. Είπε ονόματα και υποθέσεις.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;;;

Για κακή τους τύχη ο Λαζόπουλος με την μεγάλη θεαματικότητα που έχει τα μάζεψε και τα πρόβαλε στην εκπομπή του. Εκεί που το είχαν δει και ακούσει μερικές εκατοντάδες, τώρα τα είδαν και τα άκουσαν χιλιάδες κόσμος.

ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΩΡΑ;;;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΑΛΦΑΝΤΑΚΗ.

Επιτέλους είπε τα πράγματα με ονοματεπώνυμο. Όχι με μισόλογα. Με στοιχεία. Το μπαλάκι είναι απέναντι τώρα. Θα υπάρξει απάντηση;;;; Πολύ δύσκολο. Δεν πρέπει να ερευνηθεί η καταγγελία ότι συγκεκριμένος εισαγγελέας, όπως είπε ο κ. Αλφαντάκης, λειτουργεί ως αρχειόθέτης μεγάλων και σοβαρών υποθέσεων;;; Κατά σύμπτωση έχει αναμειχθεί και στην υπόθεση της SIEMENS και σε κάποιο παρακλάδι της Ζαχοπουλιάδας.

Δεν μπορεί να κρυφτεί η υπόθεση πιά. Πήρε δημοσιότητα πέραν της αναμενομένης.

Α ρε ΛΑΚΗ τι μας κάνεις!!!!

Για να δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να γίνει ΚΑΤΙ;;;;;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αλφαντάκης διώκεται για ξέπλυμα χρήματος που προέρχεται από ναρκωτικά.

Βγήκε λοιπόν στα κανάλια και έδωσε 2 ονόματα για να εκβιάσει. Τους είπε νεοελληνιστί. Αν κύριοι δε με καθαρίσετε ξέρω πολλά και θα σας στείλω στο πύρ το εξώτερον. Επισης είναι πιθανόν μέσω νικολουτσόπουλου -> μπαρλέμπα-> πλεύρη να έχει και το DVD το αμοντάριστο. Οπότε διαπραγματεύεται.

Ένα σοβαρό κράτος όμως δε διαπραγματεύεται. Απλά κινεί τις διαδικασίες και τον χώνει μέσα έστω για το ξέπλυμα. Και τον Αλ καπόνε για φοροδιαφυγή τον έκλεισαν μέσα γιατί εκεί μπόρεσαν να τον πιάσουν και να βρουν αποδείξεις.

Αυτά.........