Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Στο Μπόμπολα το Πρώτο Θέμα


Τι θα λέει άραγε στην πρώτη σελίδα η εφημερίδα το Πρώτο Θέμα;; Εμείς είμαστε το Πρώτο Θέμα και είμαστε όλοι εδώ, όπως έλεγε μέχρι σήμερα;;;; Η εφημερίδα πουλήθηκε. Έγινε η αρπαχτή και ήταν γερή η μπάζα (είναι πολλά τα λεφτά Άρη - νάσαι καλά κ. Καλογήρου). Στην Ελλάδα είναι απλά τα πράγματα. Κάνεις τον "λαϊκό αγωνιστή" για τρία χρόνια, σε πιστεύει ο χαζός ο έλληνας που πάντα ψάχνει " συναγωνιστές για αγώνες" και βαβούρα. Του πουλάς αποκαλύψεις, καταγγελίες με ψεύτικα ονόματα δημοσιογράφων, όπως κατήγγειλε ο Μάκης και αφού πιάσεις τον σφυγμό του, ούτως ή άλλως, θύματος έλληνα-αναγνώστη, μετά ξεπουλάς την πραμάτεια σου σε εκείνους που "έβριζες ως διαπλεκόμενους".

Απλά πράγματα. Δια της μεθόδου αυτής βάζεις στην τσέπη πολλά εκατομμύρια ευρώ και μένεις ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα σου για να κοροιδέψεις λίγο ακόμα τους αφελείς με κανένα νέο παραμύθι-άρθρο-γνώμη (όπως και να το πεις είναι το ίδιο) και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ο Θέμος θα κλείσει τις υποθέσεις του τις δικαστικές και χρειάζεται χρήματα έτσι θα αυξήσει και πόθεν έσχες του, ο Μάκης θα βγάλει διαδικτυακή εφημερίδα και μετά από ένα χρόνο άλλη "μαχητική εφημερίδα" για ξεπούλημα και η ζωή συνεχίζεται.

Α είναι και ο τρίτος της παρέας ο αφανής κ. Καραμήτσος, ο οποίος από υπάλληλος του κ. Μπόμπολα, γίνεται συνεταίρος-υπάλληλος του κ. Μπόμπολα. Εϊναι μία αναβάθμιση και αυτή.

Ξυπνάτε ωρέ Έλληνες. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ στους αγωνιστές. Γι΄αυτούς ισχύει το ρηθέν παρά του διαχρονικού προφήτη: "Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι πέρί ...πάρτης μας"

Εμπρός για νέους αγνώνες και λοιπά μπαρμπούτσαλα....

Ο αγώνας συνεχίζεται με το Θέμο και το Μάκη και τα άλλα παιδιά......

Δεν υπάρχουν σχόλια: