Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Το ΠΑΣΟΚ στα κατώτατα όρια ....


Οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας από εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς εκτός από την κρίση του δικομματιμσού δείχνουν την ραγδαία πτώση του πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που δεν θλίβεται για την πτώση αυτή, η οποία είναι πρωτόγνωρη για κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης με κυβέρνηση που διάγει την δεύτερη κυβερνητική της θητεία (!!!) και μάλιστα εν μέσω σοβαρών προβλημάτων. Αν και τώρα δεν γίνει κάτι νομίζω πως η κατάσταση θα καταστεί μη αναστρέψιμη. Βλέπουμε στα κανάλια, παλιές ένδοξες φιγούρες του ΠΑΣΟΚ να περιφέρονται ως γραφικά ρετάλια του παρελθόντος χωρίς ζωντανό πολιτικό λόγο που μοιάζουν με δημόσιους υπαλλήλους προ των πυλών της συνταξιοδότησης και δεν ενδιαφέρονται (άλλως βαριούνται) και που μιλάνε ακόμα. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται έστω και σαν φάρσα και θα δούμε το ΠΑΣΟΚ να έχει την τύχη της Ενώσεως Κέντρου του Μαύρου η οποία διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη και τον Συνασπισμό να γίνεται αξιωματική αντιπολίτευση. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, επιτέλους!!!!

2 σχόλια:

Clandestino είπε...

Εγώ πιστεύω ότι θα βγει κερδισμένο σε βάθος χρόνου το ΠΑΣΟΚ. Ακόμα και σε μονοψήφιο ποσοστά να φτάσει. Είναι η μόνη λύση για να επέλθει κάθαρση και να εξαφανιστούν όλοι οι διεφθαρμένοι από εκεί μέσα.

dedikasmenos είπε...

Μακάρι να έχεις δίκιο. ΛΑλά μέχρι τώρα τίποτα δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Η δυναμική είναι αρνητική και τίποτα δεν δείχνει ότι είναι αναστρέψιμη.