Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Παναθηναϊκός: ούτε και φέτος

Ούτε και φέτος αναμ'ένεται προκοπή και πρωτάθλημα. Και μην πει κανείς ότι και οι άλλοι τα ίδια χάλια είναι, διότι εμείς πρέπει να κοιτάμε μόνο τον Παναθηναϊκό. Με άμυνα παιδικής χαράς παραλίγο να σπάσει τριακονταετή παράδοση και να χάσει από τον Ηρακλή με τις 1 1/2 επιθέσεις σε όλο τον αγώνα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μαζευτεί από τον Ιανουάριο και μετά, εκείνο που ξέρω είναι ότι η ομάδα έχει τρικυμία στη σκέψη. Ο δε προπονητής...... Ας μην πέσω στην παγίδα να κάνω τον προπονητή της εξέδρας.....Τουλάχιστον έσπασε η γκίνια του Σαλπιγγίδη (για να τελειώσω με θετική ενέργεια...)

2 σχόλια:

Clandestino είπε...

Φίλε μου, τι να κάνει ο προπονητής; Να μάθει του Νίλσον να κάνει τάκλιν; Να μάθει στο Σαριέγκι και στο Βύντρα πως να βάζουν τα ξερά τους;
Επιτέλους έχει έρθει ένας άνθρωπος που προσπαθεί να περάσει μια νοοτροπία ωραίου ποδοσφαίρου. Ας τον στηρίξουμε πρώτα εμείς οι οπαδοί και μετά ας απαιτήσουμε από τη διοίκηση να διώξει όλη τη σαβούρα που είχε μαζευτεί τόσα χρόνια στο ρόστερ μας.

dedikasmenos είπε...

Από στήριξη οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν επιδείξει άπειρη. Έτσι κάνουν και τώρα. Συμφωνώ με τις απόψεις σου και περιμένουμε.