Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Η υγεία σε νευρική κρίση

Υπάρχει ένας υπουργός που λέγεται Αβραμόπουλος, στον οποίο έχει ανατεθεί ο κρίσιμος τομέας της υγείας του λαού. Αυτός ο υπουργός έχει καταγράψει λαμπρές σελίδες δόξης στον τομέα ευθύνης του. Ενδεικτικά θα θυμηθούμε :
Τα φαρμακεία να μην χορηγούν φάρμακα στους ασθενείς αν δεν τα πληρώσουν μετρητοίς από την τσέπη τους
Οι προμηθευτές των νοσοκομείων να πηγαίνουν για κατασχέσεις του υλικού που έχουν χορηγήσει στα νοσοκομεία και για το οποί δεν έχουν πληρωθεί
Οι ασφαλισμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τους συμβεβλημένους γιατρούς διότι τα χρέη προς αυτούς έχουν ξεπεράσει κάθε όριο
Η κατάσταση στα νοσοκομεία να βρίσκεται σε μαύρο χάλι
Να είναι κλειστές ολόκληρες πτέρυγες νοσκομείων ή να κινδυνεύουν να κλείσουν πανεπιστημιακές κλινικές από έλλειψη προσωπικού (γιατρών και νοσοκόμων)
Παρόλα αυτά ο υπουργός αυτός όπου γέλιο και χαρά είναι πρώτος, όπως και στα εγκαίνια ιδιωτικών νοσηλευτικών μονάδων.....
Ο ευφυής και πληθωρικός πολιτικός Θ. Πάγκαλος, έχοντας αντίπαλο τον υπουργό Αβράμόπουλο για τη δημαρχία της Αθήνας το πάλαι ποτέ, τον αποκάλεσε κ. ΤΙΠΟΤΑ. Όλοι τότε πέσαν πάνω του και του είπαν ότι δεν έχει πολιτικό ήθος. Τελικά κατάφερε και τον έβγαλε δήμαρχο της Αθήνας.
Ο εκπληκτικός Μητσικώστας τον σατίριζε στην επιτυχημένη εκπομπή του Μητσιχώστα σαν ένα άνθρωπο που λέει ΝΑΙ σε όλα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Αυτός ο ίδιος άνθρωπος έχει το θράσος να συγκαταλέγεται στους "δελφίνους" οψέποτε προκύψει θέμα, την ΝΔ.
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ήμαρτον!!!! που θα έλεγε και ο Γεωργίου.
Κι όμως είναι. Όποτε τον ακούω να μιλάει με το μειλίχιο ύφος του και με το στυλ του όλα δουλεύουν ρολόι..... ή ζούμε σε άλλη χώρα, είναι σαν να σε αποκοιμίζει. Κάτι σαν βάλιουμ που σε κάνει να ξεχνάς τα προβλήματα και να αποκοιμιέσαι.
Αυτός ο άνθρωπος είναι ποιλιτικά υπεύθυνος για τον τομέα της Υγείας στην πατρίδα μας. Και μετά αναρωτιόμαστε: ΓΙΑΤΙ είναι τόσο χάλια ο τομέας της υγείας!!!!
Αντί ο άνθρωπος αυτός να είναι ας πούμε διευθυντής ή τελετάρχης του Μεγάρου Μουσικής, έχει τις τύχες της υγείας στον τόπο μας. Τόσο καταραμένος είναι ο τόπος αυτός ρε γαμώτο. Τόσο καταραμένος...... Θεωρώ ότι οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά στα ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΧΑΛΙΑ της υγείας είναι περιττά..... Όλοι έχουμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Περιμένουμε τον ανασχηματισμό όχι για διόρθωση της άθλιας κατάστασης, αλλά, τουλάχιστον, γιατί πιστεύω ότι χειρότερα δεν γίνεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: