Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Και 100 εκατομμύρια για μεταγραφές με την ίδια μαφία δεν κάνουμε τίποτα

Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους στον Παναθηναϊκό.
Καλή η πολυμετοχικότητα και το χρήμα που ρέει άφθονο στην ομάδα, ΑΛΛΑ δημιουργεί και παράπλευρες απώλειες. Η μαφία του ποδοσφαίρου και το εκτελεστικό της όργανο που λέγεται διαιτησία, είδε χρήμα και γυάλισε το μάτι της. Δεν μπορεί σου λέει να δίνονται εκατομμύρια για παίχτες που δεν είναι ούτε στον πάγκο και η διαιτησία να είναι "θεσμικός" παράγων και μόνο.
Άκουσα τις δηλώσεις Τεν Κάτε (αρχίζω να τον συμπαθώ πραγματικά, γιατί καταρχήν δείχνει άνθρωπο με καλλιέργεια και κουλτούρα) που δεν μπορεί να κατανοήσει αυτό που βλέπει να γίνεται με τον Παναθηναϊκό, όντας ξένος από την γκαγκστερική ελληνική νοοτροπία των πεινασμένων λύκων που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο. Ένα πέναλτι στα 16 παιχνίδια. Συνηθίσαμε να ζούμε με αυτό στον Παναθηναϊκό είπε ο Τεν Κάτε. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ που ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ επιχειρούν να σε αναγκάσουν να τους βάλεις στο μισθολόγιο της ομάδας για να δεις άσπρη μέρα. Διότι, στην αντίθετη περίπτωση, θα είσαι το μόνιμο παράδειγμα του "ανθρώπινου λάθους" των διαιτητών, από τους πιό ασήμαντους, μέχρι τον "κορυφαίο" οι οποίοι στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα κάνουν μαζικά "τα ανθρώπινα λάθη τους".
Είχε δηλώσει ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Πατέρας ότι όσοι επιβουλεύονται τον Παναθηναϊκό θα τον βρουν απέναντί τους. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να δείξει τι εννοούσε. Τώρα που το πρωτάθλημα χάθηκε οριστικά και αμετάκλητα.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να καταλάβει ότι ζει στην Ελλάδα όπου τα πάντα υπόκεινται στους νόμους του παρασκηνίου. Όσο το αγνοείς θα σε σφάζει με το βαμβάκι. Τα παραδείγματα είναι πολλά και η ιστορία, αν την διαβάσεις καλά, σε όλα τα σπορ, διδάσκει ΠΑΝΤΑ.
Με εκατομμύρια φτιάχνεις ομάδες ΣΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ. Σε μπανανίες όσο περισσότερα εκατομμύρια θα ρίχνεις για την ομάδα σου, τόσο χειρότερα αποτελέσματα θα έχεις και θα τρίβεις τα μάτια σου, αφού θα προκαλείς τους κάθε λογής λιγούρηδες φύλαρχους και ληστές οι οποίοι θα θέλουν να γλείψουν κι αυτοί ένα κοκκαλάκι από τα χρήματα.
Τα πράγματα είναι έτσι.
ΥΓ ΄Οσοι σταθούν στο ότι χάθηκαν και γκολ στο χθεσινό παιχνίδι από αυτά που λέγονται "άχαστα" θα τους πω ότι ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΣΑΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι. Όποιος λοιπόν τα ρίχνει στον Ζιλμπέρτο ή στον κάθε παίκτη που έχασε γκολ είναι σαν αυτόν που του δείχνουν το δάσος κι εκείνος κοιτάζει το δάχτυλο.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα

σε μας ο Αη Βασίλης έστειλε ελαφάκι...στον Κόκκαλη πεναλτάκι...άδικος ο Άη βΑσίλης τελικά :(

dedikasmenos είπε...

Δεν με νοιάζει τι δίνουν στις άλλες ομάδες. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να δίνουν και στον Παναθηναϊκό αυτό που που λένε οι κανονισμοί και τίποτα παραπάνω. Χάρες αλλού. Εμείς ό,τι κερδίζουμε στο γήπεδο, όποτε το κερδίζουμε. Αν είναι να επιδιώκουμε να γίνουμε ηγέτες στην παράγκα καλύτερα έτσι όπως είμαστε. Εκείνο που πρέπει να επιβάλει ο Παναθηναϊκός είναι να γκρεμίσει την σάπια παράγκα.