Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Παραίτηση των οικονομικών Εισαγγελέων

Η παραίτηση των δύο οικονομικών Εισαγγελέων δείχνει ότι ο υπουργός Βενιζέλος δεν διαφέρει σε τίποτα από τον αρχηγό του ΓΑΠ. Από την επιστολή συνάγονται ευχερώς και μετά βεβαιότητας τα ακόλουθα :
1. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ της δοτής κυβέρνησης (αλλά και της προηγούμενης) υπάρχει για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής
2. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ έχει η δότή κυβέρνηση να μαζέψει τις οφειλές του δημοσίου.
3. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΕΣ δεν θέλουν ενόχληση στον τόπο μας και αυτό το δείχνουν προκλητικά και οι υπουργοί και η δοτή κυβέρνηση υπακούουν.
Αν πράγματι ήθελε η δοτή κυβέρνηση, τότε θα είχε στελεχώσει τους οικονομικούς εισαγγελείς με το κατάλληλο προσωπικό για να κάνει πιό εύκολη τη δουλειά τους. Αντ' αυτού δεν είχαν ούτε γραφείο και υπολογιστή, ούτε γραμματειακή υποστήριξη και εξειδικευμένο προσωπικό. ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι, πέραν πάσης προσδοκίας, οι οικονομκοί εισαγγελείς ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ και είχαν ανοίξει φακέλους που ήταν ερμητικά κλειστοί. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ για να έχουν κάτι να λένε οι τιτουλάριοι υπουργοί της δοτής κυβέρνησης. Τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: