Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Το 2011 φεύγει το 2012 έρχεται

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
Η προπόνηση τελείωσε.
Μπαίνουμε στο κυρίως παιχνίδι, χωρίς να ξέρουμε τους κανόνες, τη διάρκεια, τους αντιπάλους και το τίμημα.
Όποιος πίστεψε ότι έχει ζήσει τα δύσκολα ήδη, θα πρέπει να αναθεωρήσει πάρα πολύ σύντομα τις απόψεις του.
Όποιος πίστεψε ότι δεν μπορούν να του περικόψουν ΚΙ ΑΛΛΟ τα εισοδήματά του, είναι μακριά νυχτωμένος.
Μέσα στο κλίμα οικονομικής τρομοκρατίας που έντεχνα και συστηματικά καλλιεργείται από πολιτικούς (τελειώνουν τα αποθέματα του δημοσίου και των ταμείων κλπ), των ΜΜΕ (θα μας διώξουν από το ευρώ, καταρρέει η ευρωζώνη κλπ) ο πολίτης θα υποχρεωθεί να δεχθεί τις πάσης φύσεως περικοπές που θα εξακολουθήσουν να γίνονται με τη μέθοδο της σαλαμοποίησης (10 % σήμερα, 15 % αύριο κλπ).
Το κοινωνικό κράτος μέσα στο 2012 θα μείνει γράμα κενό: με ανύπαρκτο σύστημα υγείας, με τους συνταξιούχους και ασφαλισμένους να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα και τους θεράποντες γιατρούς των ταμείων κλπ), με τα σχολεία να ψάχνονται για βιβλία, με τα πανεπιστήμια υπό πλήρη διάλυση, την κοινωνική πρόνοια ανύπαρκτη.
Εκλογές θα γίνουν μόνο όταν το σύστημα έχει εξασφαλίσει πλήρως τη διαιώνισή του και, ΚΥΡΙΩΣ, την ατιμωρησία των ΕΓΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που μας έδεσαν χειροπόδαρα.
Η Δικαιοσύνη θα προσπαθεί, μέσα στα πλαίσια που της επιτρέπουν με τις χαριστικές προς εγκληματίες νομοθετικές επεμβάσεις, να κάνει το καθήκον της.
Ο λαός θα συνωστίζεται όλο και περισσότερο στα συσσίτια της Εκκλησίας και των Δήμων.
Οι άστεγοι θα αυξάνουν δραματικά.
Η ΑΝΕΡΓΙΑ θα αποτελέσει την θρυαλίδα για την έκρηξη του συστήματος.
Οι πολιτικοί θα ασχολούνται με τα στενά κομματικά τους συμφέροντα και την προστασία των εισοδημάτων τους και των μαγαζιών τους (βλ. πολιτικά κόμματα).
ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Ο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ (οι πραγματικοί οι εξωχώριοι και οι υπάλληλοί-φερέφωνά τους οι ντόπιοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: