Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και οι ευθύνες της Κυβέρνησης

Σε καμία περίπτωση ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρέπει να γίνει εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθούν τα τεράστια ερωτηματικά που προκύπτουν για τις ευθύνες της παρούσας κυβέρνησης. η οποία μέσα σε διάστημα δύο μηνών ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ δεκαετιών και εκατονταετιών. Δεν ανακάλυψε η καινούργια κυβέρνηση το 2010 το δημόσιο χρέος. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!! Παρόλα αυτά κατόρθωσε μέσα σε λίγους μήνες να ΚΑΝΕΙ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΥΣ κάποιους κερδοσκόπους (ανώνυμους ή γνωστούς άγνωστους;;;).
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2009 ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΣΤΟ 3 ΚΑΙ 4 %;;; (την κοινή απορία εκφράζει, μεταξύ άλλων, σε άρθρα του και ο πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού καθηγητής Ν. Κοτζιάς)
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΒΑΙΝΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ περί ΤΙΝΑΝΙΚΟΥ, περί γκρεμού, περί χρεοκοπίας;;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΥ΅ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;;
ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΚΑΤΙ ΆΛΛΟ;;;
(Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ" ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΝΕΑΣ. ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΝΕΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο άπειρος ΤΣΙΠΡΑΣ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ και μην αποβλακωθούμε από τα ΜΜΕ)
Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΣΧΕΔΙΟ;;;
Επιτέλους να διερευνηθεί η ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ το τελευταίο εξάμηνο και οι πράξεις που έκαναν αν ωφέλησαν ή εβλαψαν τη χώρα.
Δεν μπορεί να βυθίζεται η χώρα στην απόγνωση και να αναζητούνται ποινικές ευθύνες από το 1990, το 2000, το 2004 και να μένουν στο απυρόβλητο οι ευθύνες των σημερινών υπουργών και λοιπών παραγόντων εμφανών και μη που ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ στην κυριολεξία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ και διέλυσαν μια ολόκληρη γεννιά σε λίγες μέρες, αφήνοντάς την χωρίς προοπτική και όραμα..... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ που πρέπει να τιμωρηθεί ΑΜΕΣΑ. Ο λαός δεν πρόκειται να σιωπήσει....
ΑΕΡΑ, ΑΕΡΑ, να φύγει η χολέρα φωνάζει ο κόσμος μπροστά στο Κοινοβούλιο.....
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ.....
Να πληρώσει ο Βοσκόπουλος, αλλά να πληρώσουν και οι άλλοι εγκληματίες.... ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ.
Ίδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: