Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τα μαθες τα νέα πατέρα.....

Τα μαθες τα νέα πατέρα ......Παραμονή Πρωτομαγιάς και ετοιμάζομαι να ανακοινωσω νέο πακέτο σκληρών και ΑΔΙΚΩΝ μέτρων που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό είναι επί θύραις ενώ πριν λίγο καιρό έβαλα εκείνον το Πεταλωτή (που τον βρήκα κι αυτόν!!! να πει ότι τέλος τα μέτρα).
Θα περικόψω ότι μπορώ από τους μισθωτούς και συνταξιούχους και θα βγω να πω ότι είναι "δίκαια μέτρα" χωρίς καμία ΝΤΡΟΠΗ. Τα παπαγαλάκια μετά θα τα περάσουν αμάσητο στον κοσμάκη. Έχουν μάθει το παραμύθι: Κινδυνεύουμε, βουλιάζουμε, Τιτανικός, κλπ κλπ
Τα μαθες τα νέα πατέρα..... αυτά που έλεγα προ λίγων εβδομάδων τα παίρνω πίσω με τέτοια ευκολία που αναβιώνω το παρατσούκλι "παπατζής" που σου είχαν αποδώσει οι πολιτικοί σου αντίπαλοι, Κραάω ψηλά τον πήχυ τής οικογενειακής μας παράδοσης.
Με μια στρατιά ανίκανων που έχουν μαζευτεί στο κόμμα που ίδρυσες (ΠΑΣΟΚ) κατάφερα σε τόσο λίγο χρόνο να κάνω τόσα πολλά
Τα μαθες τα νέα πατέρα ...... απολαμβάνω τα ΜΜΕ που με στηρίζουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς και βαφτίζουν τα χόρτα κρέας εξευτελίζοντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Το ευχαριστιέμαι πατέρα και εκδικούμαι όλες εκείνες τις φυλλάδες που σε κάθησαν στον σκαμνί το βρώμικο 89. Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Θα τα βλέπεις τώρα και θα χαίρεται η ψυχή σου.
Τα μαθες τα νέα πατέρα .... έχω εξευτελίσει όσους βρέθηκαν απέναντι στην εκλογή μου ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάζοντάς του να αλληλοαναιρούνται καθημερινά και απολαμβάνω τις κωλοτούμπες τους (άκου 200.000 σταυρούς ο Λοβέρδος ;;;;) Ας πάει τώρα να μαζέψει τα απομεινάρια του ο φονέας των συνταξιούχων και εργαζομένων.
Λιγες μέρες απομένουν για την τελική εξόντωση των πολιτών οι οποίοι θα πρέπει να ασχοληθούν με τα οικογενειακά τους προβλήματα και να αφήσουν την λαοπρόβληπτη κυβέρνησή μου να συνεχίσει το έργο της, τρόπος του λέγειν. Ελπίζω να μας καλούν σε κανένα κόψιμο κορδέλας ή καμιά γιορτή οι ξένοι κυβερνήτες.
Τα μαθες τα νέα πατέρα ..... αυτή την εντολή της 4ης Οκτωβρίου, εκείνη που πήρα υποσχόμενος ότι υπάρχουν λεφτά και ότι υπάρχει ελπίδα, την παρέδωσα σε κάτι τεχνοκράτες της ΕΕ, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας γιατί πολύ κουράστηκα και δεν είχα χρόνο ούτε ποδήλατο να κάνω, ούτε κανώ, ούτε γυμναστήριο. Καλύτερος ήταν ο χοντρός με το play station να είναι τώρα αραχτός κι εγώ θα κάτσω να τρέχω να σώσω..... τα άσωστα;;
Έχω και κάποιους στην κυβένρηση που νομίζουν ΑΚΟΜΑ ότι είναι ΥΠΟΥΡΓΟΙ και έχουν εξουσία τρομάρα τους.... Θα δουν ότι οσονούπω μόνο την καρέκλα τους και τη γραμματέα τους έχουν υπό τις προσταγές τους αφού για όλα τ΄άλλα θα φροντίζουν οι ξένοι δανειστές.
Τα μαθες τα νέα πατέρα.... τη χώρα την παρέδωσα σε καλά χέρια. Άνθρωποι που ξέρουν απ' αυτά. Πιάνουν τα χέρια τους. Ποιόν να εμπιστευτώ;; αυτούς που ακόμα τυπώνουν κάρτες με την νέα ονομασία των υπουργείων τους και προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών τους.... Άστους πατέρα... ακόμα νομίζουν ότι παίζουν την κυβέρνηση...
Αυτά τα νέα προς το παρόν πατέρα....
Όλα πάνε καλά.
Στο σπίτι είμαστε καλά. Τα παιδιά επίσης....
Μην ανησυχείς για τίποτα.
Λέω να κάνω και καμιά συνάντηση με τους σοσιαλιστές στη Σοσιαλιστική Διεθνή για να τους δώσω τα φώτα του σύγχρονου σοσιαλιστή. Να ξεκουδιάσω και λίγο. Θα βαρεθώ να παρακολουθώ τους υπαλλήλους των δανειστών να κυβερνούν κι εγώ να ανακοινώνω τα μέτρα τους. Νισάφι πιά. δεν μπορούν κι αυτοί να μου τα πουν όλα μαζί. Με δόσεις θα τα λέω;;; Τέλος πάντων αυτά έχει η ευθύνη της πρωθυπουργίας. Θα το υποστώ κι αυτό. Πιστός στο καθήκον. Πάνω απ' όλα η εκτέλεση του χρέους.

1 σχόλιο:

constantinos alexacos είπε...

Αγαπητέ Δεδικασμένε
Δημοσιεύω όλα τα σχόλια, φτάνει να είναι σχόλια και όχι αναδημοσιεύσεις άρθρων.
Αν θες να το προσθέσεις λινκ του άρθρου σου ως μέρος του σχολίου σου, είσαι ευπρόσδεκτος.
Κωνσταντίνος

Σημ: μην δημοσιεύσεις το παρόν - χρησιμοποιώ την φόρμα σχολιασμού για να επικοινωνήσω μαζί σου.