Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Τίτλοι τέλους για την υπόθεση Siemens

Ο Χριστοφοράκος δεν εκδίδεται.
Πολλοί ανασαίνουν με ανακούφιση.
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, που την ύστατη στιγμή της ταφόπλακας διορίζεται εφέτης ανακριτής για την εξιχνίασή του (όπως έλεγα επί μήνες ότι απαιτείται), βαίνει προς το αρχείο και την εκτόνωση.
Ο ανακριτής μέχρι τώρα της υπόθεσης Ζαγοριανός διώκεται πειθαρχικά και εσπευσμένα (έχω ζωηρές επιφυλάξεις για τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα της πειθαρχικής αυτής δίωξης, είναι πραγματική ή δίωξη συγκάλυψης;;;)
Με τις εκλογές ο Χριστοφοράκος καθαρίζει τη θέση του και μάλιστα όπου νάναι θα βγει και από τη φυλακή του Μονάχου και όλα καλά κι όλα ωραία.....
Η υποκρισία στην υπόθεση αυτή έχει περισσεψει.
Τα δύο μεγάλα κόμματα αλληλοκατηγορήθηκαν για το ποιός πήρε τα περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, όπως και από άλλες εταιρίες και μεγάλες εγχώριες εταιρίες.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, αν και για πρώτη φορά ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ένα κορυφαίο μέλος του ΠΑΣΟΚ, ο στρατηγός Τσουκάτος ομολόγησε ότι πήρε χρήματα και τα έδωσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, όπου ψαχτήκανε στο ταμείο και ... δεν βρέθηκαν τα λεφτά.
Έτσι για να ξυπνήσει ο πολίτης και να ξέρει πουβαδίζει και τι να περιμένει.
Για να μην τρέπει αυταπάτες.
Αν ξανακούσεται για Siemens στο μέτρο που την ακούγατε μέχρι σήμερα να μου γράψετε... σχόλιο στο άρθρο.... Ταφόπλακα. Και σιωπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: