Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Χενκ Τεν Κάτε και Αντωνίου έχουν τελειώσει ....

Είχα πει και πριν τη ρεβανς με τη Σπάρτα Πράγας ότι, ανεξάρτητα αν ο Παναθηνάϊκός θα προκριθεί ή όχι, πρέπει να απομακρυνθεί ο προπονητής διότι δεν έχει ΑΚΟΜΑ, ύστερα από τόσο χρόνο δημιουργήσει ΟΜΑΔΑ.
Για άλλη μιά φορά το είδαμε με το επαναληπτικό παιχνίδι στην Ισπανία με την Ατλέτικο. Εμπνεύσεις και πειραματισμοί από το πουθενά.... κια ό,τι κάτσει.
Έτσι δεν γίνονται ομάδες.
Είμαι φανατικός οπαδός οι προπονητές να παραμένουν για πολλά χρόνια σε μία ομάδα για να αποδώσουν. Στην προκειμένη περίπτωση, ρωτώμενη η διοίκηση αν θα γίνει κάποια μεταγραφή αμυντικού, αυτή απαντά ότι θα γίνει ό,τι ζητήσει ο προπονητής. Και δημιουργείται το ερώτημα ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Ο προπονητής δεν βλέπει ότι πάνω από ένα χρόνο η ομάδα πάσχει στην άμυνα;;; Αν αυτή η δήλωση συνδυαστεί με την άλλη για το Δάρλα, που ο προπονητής ερωτώμενος γιατί δεν τον χρησιμοποιεί είχε πει ρωτήστε τη διοίκηση, τότε βγάλτε συμπέρασμα....
Το δικό μου συμπέρασμα από αυτό το αλλαλουμ που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό είναι ότι ο μεν προπονητής κάθεται πάνω στο παχυλό του συμβόλαιο, η δε διοίκηση περιμένει να τελειώσει κι αυτή η χρονιά που τελειώνει και το συμβόλαιό του για να δει τι θα κάνει. Με άλλα λόγια δεν υπάρχει προγραμματισμός "ομάδας", αλλά αναγκαία συνύπαρξη....
Τα άλλα λόγια είναι απλώς φούμαρα...
Ελπίδα του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι πλέον το χάλι των εγχώριων αντιπάλων του. Ούτε ο ΟΣΦΠ πείθει φέτος, για ΠΑΟΚ και Αρη οι παίκτες για να γνωριστούν μεταξύ τους και να καταφέρουν να συνεννοηθούν θα έχει περάσει η μισή χρονιά, ενώ η ΑΕΚ παραμένει μεταξύ διάλυσης και συντήρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: