Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Η Βέρντερ στο τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ

Η Βέρντερ, η ομάδα στην οποία ο Παναθηναϊκός έβαλε τρία γκολ και την κέρδισε μέσα στο γήπεδό της και την απέκλεισε από την συνέχεια του τσάμπιονς λιγκ έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ που οι ελληνικές ομάδες..... σνομπάρουν
Αυτό είναι ένα μάθημα προς όλες τις (ανέπίδεκτης μαθήσεως) διοικήσεις των ελληνικών λεγόμενων μεγάλων ομάδων, ότι δεν μπορεί στόχος τους πάντα να είναι το ανέφικτο (να πάρουν .... το τσάμπιονς λιγκ) αλλά πρέπει να είναι προσγειωμένοι σε κάπως πιό εφικτούς στόχους. Φυσικά οι ελληνικές διοικήσεις των ομάδων ΟΥΔΟΛΩΣ ενδιαφέροντια για το τσάμιονς λιγκ, παρά μόνο για τα λεφτά των χρυσοφόρων ομίλων του θεσμού για να βάλουν ζεστό παραδάκι στην τσέπη.
Δεν θα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να είχε περάσει η Βέρντερ και ο Παναθηναϊκός να βρισκόταν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης;;;
Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν έχουν υποδομή και ΥΠΟΜΟΝΗ (συνδυαζόμενη με προγραμματισμό). Αυτός ο προπονητής της Βέρντερ, που τον θυμάμαι χρόνια στον πάγκο της ομάδας, και τι δεν έχει ακούσει από τους οπαδούς της ομάδας όταν έχανε η ομάδα του. Και έχει υποστεί βαρύτατες ήττες εντός και εκτός Γερμανίας. Όμως η διοίκηση δεν λειτουργεί με το νόμο του όχλου.... Τον εμπιστεύεται, τον στήριξε και η ομάδα βρήκε το δρόμο της.
Η Βέρντερ λοιπόν είναι ένα καλό παράδειγμα για τις ελληνικές ομάδες.
Ας το αναλύσουν λίγο και ας πάψουν πια οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, παλαιοί και νεόκοποι, να ΜΙΛΑΝΕ μόνο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: