Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Οι εταιρίες πώλησης πετρελαίου άρχισαν τα τηλέφωνα

Θυμάστε παλιά τέτοια εποχής όταν άρχιζε να κρυώνει ο καιρός που θέλατε μέρες πριν να κλείσετε ραντεβού στις εταιρίες που έφερναν πετρέλαιο στην πολυκατοικία σας για να σας προμηθεύσουν καύσιμα. Ξεχάστε τα όλα. Τώρα οι εταιρίες (όχι μόνο μία) παίρνουν πετρέλαιο τους πελάτες τους προσφέροντας τιμές και διευκολύνσεις για να βάλουν πετρέλαιο σε πολυκατοικίες. Ήδη πολλές πολυκατοικίες από πέρυσι δεν έβαλαν πετρέλαιο θέρμανσης. Φέτος οι πολυκατοικίες αυτές θα είναι κατά 50-70 % περισσότερες από πέρυσι. Ποιος να πληρώσει κοινόχρηστα με δαπάνη θέρμανσης;;; Στις πολύ κρύες μέρες κανένα αιρκοντίσιον και καμιά κουβέρτα στα πόδια και όπως βγει ο χειμώνας. Αλίμονο σε όσους έχουν αρρώστους, ηλικιωμένους και μικρά παιδιά..... Κατά τ' άλλα οι πολιτικοί εγκληματίες συνεχίζουν να απομυζούν και να εξαθλιώνουν συστηματικά και μεθοδικά το λαό .... με ελαφρά την καρδία.

3 σχόλια:

Κοινόχρηστα είπε...

Τα κοινόχρηστα στις πολυκατοικίες έχουν φέρει σε αντιπαράθεση τους ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων, σε όλη την Επικράτεια.

Αποφραξεις είπε...

Η κρίση και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ένοικοι των πολυκατοικιών δεν τους επιτρέπουν να συννενοηθούν και να συμφωνήσουν σε ότι έχει να κάνει με την λειτουργία της πολυκατοικίας.

Αποφράξεις Αθήνα είπε...

πως αλλάζουν τα πράγματα...δυστυχώς με αυτή την κρίση θα δούμε πολλά ακόμη.