Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μεθοδεύεται δημοψήφισμα για εκτόνωση της λαϊκής οργής

Η κυβέρνηση για να κρατηθεί στην εξουσία και να ολοκληρώσει το σχέδιο που έχουν εκπονήσει ξένα κέντρα και εκτελούν με αφοσίωση Έλληνες "ΝΑΙΝΑΙΚΟΙ" μεθοδεύει τη διενέργεια δημοψηφίσματος-τερατουργήματος. Εκεί με ένα ερωτηματολόγιο, τύπου δημοσκόπησης, θα επιχειρήσει να εκμαιεύσει αποτελέσματα για αλλαγές που δρομολογεί και που θα διαλύουν πλήρως το κοινωνικό κράτος ή ό,τι έχει απομείνει απ' αυτό μετά την 20μηνη λαίλαπα της τωρινής κυβέρνησης. Φανταστείτε κάποια ερωτήματα που θα μπορούσαν να τεθούν στο επερχόμενο δημοψήφισμα:
1) Συμφωνείτε για την κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων
2) Συυμφωνείτε για την πώληση των ΔΕΚΟ
Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι η απάντηση σε τέτοια ερωτήματα διαλύει πλήρως τον κοινωνικό ιστό, αφού θα στρέψει πλέον ξεκάθαρα (με τα πρόθυμα ΜΜΕ να βοηθούν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση για την οποία θα πάρουν "γραμμή") την μία κοινωνική ομάδα κατά της άλλης. Για παράδειγμα στο πρώτο ερώτημα η πιό πιθανή απάντηση είναι ΝΑΙ να καταργηθεί η μονιμότητα, ενώ ΝΑΙ θα είναι και στο δεύτερο, αφού όλοι οι υπόλοιποι, (πλην εργαζομένων σε δημόσιο, στο α ερώτημα, και των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ, στο β ερώτημα) θα ψήφιζαν αρνητικά. 
Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και σε άλλα ερωτήματα : (όπως να καταργηθεί το εφάπαξ βοήθημα, να απολυθούν οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι κλπ). 
Με τη μεθόδευση αυτη, αν γίνει τελικά, θα επιχειρηθεί εκτόνωση της λαϊκής οργής με την κάλπη, χωρίς να ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ. Η δε κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είναι ΩΦΕΛΗΜΕΝΗ, διότι θα κερδίσει χρόνο παραμονής στην εξουσία για να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία που ανήκει στις επερχόμενες γεννιές των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Η λύση πλέον ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, διότι, κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα, όπως λένε πλέον ΟΛΟΙ, γίνονται χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: