Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

35 χρόνια θυσίες χωρίς αντίκρυσμα

Από το 1974 μέχρι σήμερα, 35 χρόνια και πλέον μετά, όλες οι κυβερνήσεις μας υπόσχονταν ότι θα μας βγάλουν από την "κρίση" , θα "τρώμε με χρυσά κουτάλια" και άλλα τέτοια.
Μας περάσανε από στενωπούς, από τούνελ, από λιτότητα διαρκείας, με ένα και μόνο σκοπό : να βγούμε από την κρίση.....
ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;
Τα σημερινά χάλια και την απελπισία.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ή ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ γι' αυτό το κατάντημα;
Που πήγαν οι θυσίες του ελληνικού λαού.
Που χάθηκε ο μόχθος μιάς γεννιάς;
Πότε θα γίνει ο απολογισμός;;
Ποιός θα καθήσει απέναντί μας για να μας πει τι έφταιξε και φτάσαμε στην ελεύθερη πτώση;
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ!!!!
Τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στην κεντρική πολιτική σκηνή έρχονται και φεύγουν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να πλουτίζουν οι ίδιοι και οι κολλητοί τους και ο λαός να σκέφτεται να μεταβιβάσει το μόχθο του στα παιδιά του με γονική παροχή.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ;;;
Ένα περιουσιακό στοιχείο (ακίνητο π.χ.) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ να ΞΑΝΑΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ για να περάσει στα παιδιά μας!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με τους μαθητευόμενους μάγους που βλέπουν τους ανθρώπους σαν πορτοφόλια από τα οποία μπορεί να αφαιρούν κατά βούληση, προκειμένου να βουλώσουν τρύπες που δημιούργησε Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, αν όχι η ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥΣ (βλ. δηλώσεις υπουργού Λοβέρδου για το πόσα χάθηκαν στα Ταμεία από τα δομημένα ομόλογα).
Πρέπει να μπει ένα τέλος στην πολιτική φαυλότητα και εγκληματική ανικανότητα.
Ένας διαχειριστής μιάς εταιρίας που θα την "ρίξει έξω" είναι υπόλογος στους μετόχους, πόσο μάλλον αν την "ρημάξει" οπότε είναι και ποινικά υπεύθυνος.
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ να είναι στο απυρόβλητο νομικά και να "μαθαίνει" να μας διακυβερνά ασελγώντας πάνω μας κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση;;
Στις δημοκρατίες όπου όλα γίνονται εν ονόματι του λαού ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ και στα θεσμοθετημένα όργανα (δικαστήρια) οι επίορκοι πολιτικοί.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ του ελληνικού λαού ΕΠΙ 35 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ;;
Φτάνει η αόριστη επίκληση ότι φταίνε οι της προηγούμενης κυβέρνησης, μέχρι και οι τωρινοί να γίνουν προηγούμενοι για να φορτωθούν το ανάθεμα από τους επόμενους.
Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ......
Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ !!!
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και χωρίς τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: