Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Τζίγγερ - Βγενόπουλος σικέ αγώνας;;

Μήπως τελικά ο Τζίγγερ και ο Βγενόπουλος τα είχαν βρει από καιρό και απλά περίμεναν το πότε θα το ανακοινώσουν;;; Λέω μήπως, διότι πολύ σύντομα έγινε η τούμπα του Τζίγγερ και της οικογένειας περί πολυμετοχικότητας. Ήρεμα και απλά. Το απίθανο θα ήταν να μην τα έχουν βρει. Και τούτο διότι ο Παναθηναικός είναι γι΄αυτούς ένα τίποτα στις γιγάντιες επιχειρηματικές τους φιλοδοξίες. Τα deals είναι και πολλά. Δεν θα εμπόδιζε ο Παναθηναικός τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Ας είναι για καλό του Παναθηναικού. Θα δούμε τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον.

2 σχόλια:

Clandestino είπε...

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι εκκρεμεί η αγωγή του Βγενόπουλου προς το STAR (κανάλι του Βαρδινογιάννη). Αν τα είχαν βρει δε θα γινόντουσαν όσα έγιναν. Ούτε το STAR και το MEGA θα κύρητταν πόλεμο στο Βγενόπουλο, ούτε ο 30φιλόπουλος (κουμπάρος των Βαρδινογιάννηδων) θα έκανε εκπομπές για το γιο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Και ο Τζιγγερ (ο Βαρδής δηλαδή, γιατί ο Τζίγγερ είναι απλά ο γιος του Βαρδή και τίποτε περισσότερο) δεν άλλαξε μυαλά έτσι ξαφνικά. Ξεχνάς το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως; Δεν είναι και λίγο πράγμα να εκδηλώνουν την αντιπάθειά τους προς το πρόσωπό σου, 30-40.000 άνθρωποι. Και ας προσπάθησαν να το συγκαλύψουν τα Μ.Μ.Ε., ευτυχώς υπάρχει το internet και τα ξένα δίκτυα, μέσα από τα οποία έγινε ρεζίλι η οικογένεια σε όλη την οικουμένη. Συνεπώς δεν είναι ανάγκη να έχεις τέτοιες υποψίες. Πολύ απλά ο κόσμος του ΠΑναθηναϊκού πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

dedikasmenos είπε...

Μακάρι να έχεις δίκιο γιατί δεν νομίζω ότι την οικογένεια την νοιάζει τόσο ο Παναθηναικός όσο τα επιχειρηματικά deals που μπορούν να κάνουν με τον όποιο Βγενόπουλο. Κοντός ψλμός αλληλούια. Θα δείξει τι σκοπό έχουν όλοι και σύντομα.