Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Συνταγματική κρίθηκε (;) από το ΣτΕ η ληστεία των ομολογιούχων

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν (;) στα ΜΜΕ το Συμβούλιο της Επικρατείας σε Ολομέλεια έκρινε συνταγματικό το κούρεμα (ληστεία) των μικροομολογιούχων. Η απόφαση αναμένεται να δημοσιευτεί τον Σεπτέμβριο. Αν επιβεβαιωθεί η διαρροή, θα πρόκειται για την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ (με δικαστική επικύρωση) που έχει συμβεί στη χώρα μας από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους. Το επόμενο βήμα είναι το κούρεμα των καταθέσεων και εκεί τα πράγματα είναι πιο "ξεκάθαρα" νομικά, αφού έχουμε να κάνουμε με ιδιωτικές επιχειρήσεις (τράπεζες) που, αν ζοριστούν και πέσουν έξω, οι καταθέτες θα είναι τα πρώτα θύματα. Η περιβόητη αρχή της εμπιστοσύνης που πρέπει να διέπει τις σχέσεις Κράτους-Πολίτη, στην περίπτωση των ομολογιούχων πήγε στον κάλαθο των αχρήστων; Που οδηγούμεθα σε κοινωνία ζούγκλας και επικράτησης του δικαίου του ισχυρού;; Συνεπώς, αν επιβεβαιωθεί η διαρροή (πράγμα που θεωρώ το πιο πιθανό) τότε ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.....

Νέα κυβέρνηση με παμπάλαια υλικά

Το κύκνειο άσμα της κυβέρνησης Σαμαρά έγινε προχθές. Οι υπουργοί ανέλαβαν σε εκείνες τις θλιβερές παραδόσεις-παραλαβές υπουργείων όπου ανταλλάσσονται ανοησίες και φιλοφρονήσεις. Αν βγάλει τα Χριστούγεννα η παρούσα κυβέρνηση θα είναι επιτυχία (για εκείνους που ανέλαβαν, όχι για το λαό). Ο κόσμος έχει τόσο βαρεθεί όλα αυτά, που έχει πάψει προς πολλού να τα παρακολουθεί. Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι πραγματικοί κυβερνήτες της χώρας ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ. Αυτοί θα δίνουν τις εντολές και οι ιθαγενείς πολιτικοί θα υπακούουν. Φυσικά νικητής του ανασχηματισμού είναι ο Βενιζέλος και το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπεί. Φθαρμένα πρόσωπα, πασπαλισμένα με "νέο αίμα" έρχονται να "μας σώσουν". ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ έρχονται νέου "σωτήρες"!!!!

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο γάμος της χρονιάς μια αμερικανική ταινία για καλοκαίρι

Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν είναι όλες οι ταινίες υποψήφιες για Όσκαρ. Υπάρχουν κι εκείνες που απλά γίνονται, διότι πρέπει οι εταιρίες και οι ηθοποιοί να εκτελέσουν κάποια συμβόλαια μεταξύ τους. Στην ταινία "ο γάμος της χρονιάς" παίζουν μεγάλα ονόματα : Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάιαν Κήτον. Σούζαν Σάραντον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, επομένως δεν είναι για πέταμα. Όσο και αν το σενάριο είναι αδύνατο, ηθοποιοί παγκόσμιας κλάσης με την παρουσία τους δίνουν ένα ενδιαφέρον. Η ταινία, μια μίνι σαπουνόπερα, είναι ανεκτή και προτείνεται για θερινό σινεμά. Μην περιμένετε βαθιά νοήματα και προβληματισμό. Είναι ξεκούραστη και σ΄αφήνει να απολαύσεις και την κρύα μπύρα σου. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Η οικονομία είναι στα τάρταρα και κάποιοι ομιλούν για ... ανάπτυξη.

Το πιο σύντομο ανέκδοτο, που τελευταία δεν ακούγεται τόσο έντονα, όσο πριν από ένα μήνα, είναι ότι η ελληνική οικονομία ανακάμπτει. Το είπαν success story αλλά πρόκειται, δυστυχώς, για πολύ κακόγουστο και χοντροκομμένο αστείο. Όσοι έχουν σχέση με την πραγματική αγορά και τους πραγματικούς ανθρώπους που υποφέρουν και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν, ενώ θέλουν, τις υποχρεώσεις τους, έχουν εντελώς διαφορετική άποψη. ¨Οχι μόνο δεν υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ στο οποίο είμαστε για έκτο χρόνο, αλλά το σκοτάδι όλο και πυκνώνει. Τελικά ο στόχος είναι σαφής από τους δανειστές μας και τους ντόπιους υπαλλήλους τους: μέχρι του χρόνου ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ οι Έλληνες να είναι οφειλέτες στις τράπεζες και στο δημόσιο, ώστε να εκλιπαρούν αυτούς τους φορείς για να σώσουν ό,τι σώζεται από την πάλαι ποτέ οικογενειακή περιουσία τους, παρά να έχουν διάθεση να αντισταθούν ενάντια στους εγκληματίες πολιτικούς που μας οδήγησαν εδώ. Εκτός αν συμβεί κάτι άλλο που θα αλλάξει τον ρου της καταστροφής της χώρας. Τι μπορεί να είναι αυτό; Κανείς δεν ξέρει πότε ο κόσμος θα πει ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και θα ξεσηκωθεί. Και στην Τουρκία έπρεπε να τους απαγορεύσουν ...τα φιλιά των νέων στο μετρό για να συμβεί, ό,τι συμβαίνει στην γειτονική χώρα. Πάντως, ενόψει ενός ακόμα μνημονίου, το μείγμα είναι εξαιρετικά εκρηκτικό στην κοινωνία. Και αυτό το ξέρουν οι ντόπιοι υπάλληλοι των ξένων κυβερνητών της χώρας. Θα δούμε.

Ο Κουβέλης ξύπνησε πάρα πολύ αργά

Ο Φώτης Κουβέλης, με την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση και την μεσοβέζικη δήλωση  περί "ανοχής" ουσιαστικά πέρασε στην πλούσια ελληνική πολιτική ιστορία ως άλλος ένας πολιτικός "μπαλαντέρ" (και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ). Τώρα θα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της αναξιοπιστίας του και να αντιμετωπίσει όλους εκείνους στο κόμμα του, που ήθελε ο καθένας, για τους δικούς του λόγους, διαφορετικά πράγματα. Μικρό κόμμα, μεγάλα προβλήματα. Οι πιθανότητες να εξαερωθεί πολιτικά, όπως δημιουργήθηκε είναι πολύ πιθανός. Όπως επίσης τα στελέχη του να επανέλθουν εκεί όπου ανήκε το καθένα πριν την δημιουργία της ΔΗΜΑΡ. Η "κυβερνώσα αριστερά" υπό τους όρους που, μέχρι τώρα, την επέλεξε και την εκτέλεσε ο Φ¨ωτης Κουβέλης αποδείχθηκε γελοία φάρσα. Άλλο ένα ιστορικό λάθος της λεγόμενης αριστεράς στην Ελλάδα. Θα είναι το τελευταίο;; Δεν νομίζω.

Σαμαράς και Βενιζέλος οι δύο συνυπεύθυνοι επιτέλους μόνοι

Τα πράγματα αποκαταστάθηκαν. 
Το άλλοθι της πρόθυμης ΔΗΜΑΡ,  έφυγε από την κυβέρνηση. 
Οι ολετήρες του λαού ανέλαβαν.... να τον "σώσουν". 
Οι μάσκες έπεσαν. 
Οι χειρότερες μέρες είναι μπροστά μας. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Εκλογές για την ΕΡΤ ή εκλογές λόγω αδιεξόδου;;

Τελικά σήμερα αποφασίζονται οι εκλογές με δικαιολογία την ΕΡΤ ή λόγω του αδιεξόδου που έχει δημιουργηθεί από την πλήρη αποτυχία της πολιτικής του μνημονίου. Η αγορά είναι απολύτως νεκρή (παρά το καλοκαίρι και την ευκαιριακή απασχόληση), οι αποκρατικοποιήσεις είναι ΜΥΘΟΣ και το μόνο που απομένει να διαχειριστεί η κυβέρνηση αυτή είναι το αδιέξοδο, τις απολύσεις, την υπερφορολόγηση, την άρση των πλειστηριασμών κι την δυστυχία των Ελλήνων. Η κυβέρνηση αυτή έχει,επίσης,ο μέλημα να εξασφαλίσει την ατιμωρησία των συναδέλφων της πολιτικών (κυβέρνηση Παπανδρέου και όσους εγκλημάτησαν κατά του Ελληνικού Λαού). Επομένως, αν πάμε σε εκλογές, ΜΗΝ ΘΕΩΡΉΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΆ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ .....ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΠΙΑ. 

Πριν τα μεσάνυχτα, το τέλος μιας τριλογίας

Η ταινία Πριν τα μεσάνυχτα είναι μια κινηματογραφική θεατρική παράσταση. Δεν έχει δράση και εναλλαγή παραστάσεων. Έχει μεγάλα μονοπλάνα και ατέλειωτους διαλόγους των πρωταγωνιστών. Μπορεί κάποιους να τους κουράσει, αλλά αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κρίση της μέσης ηλικίας στα ζευγάρια. Βλέπεις την τριβή, την φθορά, την ανασφάλεια του αύριο, την αέναη μάχη των δύο φύλων και την αέναη επιφυλακτικότητα μεταξύ τους. Και οι δύο ηθοποιοί (Ήθαν Χωκ και Τζούλι Ντελπι) στους κεντρικούς ρόλους του ζεύγους είναι εξαιρετικοί. Το φόντο είναι ελληνικό (Μεσσηνία) και είναι κι αυτός ένας λόγος να επιλέξετε ένα θερινό σινεμά για να δείτε την ταινία.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Οι εκλογές βολεύουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Ίσως να είναι και ο μόνος άνθρωπος που επιθυμεί διακαώς εκλογές ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου., διότι έτσι παραγράφονται οι πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση στην επιτροπή της Βουλής. Φυσικά μαζί με τον Παπακωνσταντίνου παραγράφονται και όλα όσα συνέβησαν επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου και παίρνουν πολλές ανάσες και άλλοι τέως υπουργοί. Λέτε να γίνουν εκλογές δήθεν για το αδιέξοδο που προέκυψε με την ΕΡΤ, και τελικά ο σκοπός και ο στόχος να είναι η παραγραφή;;; Μπα δεν γίνονται αυτά.....Ή, μήπως, γίνονται στο Ελλαδιστάν;;

Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα δώσει τη λύση στο πολιτικό πρόβλημα της τρικομματικής κυβέρνησης

Τη λύση στο αδιέξοδο, που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί με την ΕΡΤ, έτσι ώστε να μην "τσαλακωθεί" πολύ ο πρωθυπουργός θα τη δώσει μάλλον το Συμβούλιο της Επικρατείας όπου έχει προσφύγει η ΠΟΣΠΕΡΤ. Αν κάνει δεκτή την αίτηση αναστολής και αναστείλει το κλείσιμο θα δώσει ανάσα στην τρικομματική κυβέρνηση, η οποία θα εφαρμόσει δικαστική απόφαση. Με τον τρόπο αυτό ο πρωθυπουργός θα φάει μεν ένα "χαστούκι" για την απόφασή του να κλείσει την ΕΡΤ, αλλά δεν θα πέσει και η κυβέρνησή του. Ίδωμεν, ίσως και σήμερα Παρασκευή.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Σαμαράς εναντίον ΕΡΤ σημειώσατε τι;;

Από το βράδυ της Τρίτης 11-6-2013 οι συχνότητες της ΕΡΤ (τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές) έκλεισαν. Μέσα σε λίγες ώρες ο πρωθυπουργός Σαμαράς έλαβε την απόφαση, μόνος του, να κλείσει τη δημόσια τηλεόραση και να την ανοίξει μετά τρίμηνο (;) με νέο οργανόγραμμα. Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα του πρωθυπουργού, το οποίο μακροπρόθεσμα μπορεί να του βγει σε πολύ καλό, ενώ βραχυπρόθεσμα μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και σε εκλογές. Με τον τρόπο αυτό δείχνει συμβολικά ότι χτυπάει έναν οργανισμό, ο οποίος έχει κατηγορηθεί (δίκαια ή άδικα) για σκάνδαλα, οργανωμένα συνδικαλιστικά "καπετανάτα" και κομματικά ελεγχόμενο από την εκάστοτε κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι ότι για να φτάσει η ΕΡΤ στα χάλια που είχε και την υποβάθμισή της, την ευθύνη την έχουν εκείνοι που την κατάντησαν έτσι. Αλλά στην Ελλάδα οι πολιτικοί είναι θεσμοθετημένα ανεύθυνοι άνθρωποι, οι οποίοι για ό,τι κακό συμβαίνει στον τόπο αυτό, φταίνε ΠΑΝΤΑ άλλοι κι όχι αυτοί. Η ΕΡΤ ήθελε γενική αναδιάρθρωση και σ' αυτό δεν διαφωνεί κανείς. Όμως η ΕΡΤ είναι η φωνή της Ελλάδας στο εξωτερικό, στην ομογένεια και αποτελούσε το μοναδικό ΝΟΜΙΜΟ κανάλι της χώρας, αφού τα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια είναι ημιπαράνομα, αφού δεν έχουν δοθεί ακόμα οι οριστικές άδειες (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ;;;). Επίσης η ΕΡΤ εξέπεμπε σήμα και στην πιο απομακρυσμένη ελληνική γωνιά της επικράτειας, εκεί που τα ιδιωτικά κανάλια λίγο ενδιαφέρονται να εκπέμψουν. Αυτό το σκέφτηκε κανείς;;;. Αντί να κλείσει για ένα τρίμηνο (;) αυτό θα έπρεπε να είχε προετοιμαστεί και να ανοίξει ξανά σε 15-30 ημέρες κι όχι να μην προσδιορίζεται ακριβώς το πότε θα ξαναλειτουργήσει η δημόσια τηλεόραση. Ο πρωθυπουργός πήρε ένα ρίσκο με την κίνησή του αυτή και στέλνει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Δίνει το στίγμα  ότι έχει το πάνω χέρι στους  λοιπούς κυβερνητικούς εταίρους, ρίχνοντας το γάντι πως αν θέλουν (που δεν θέλουν) να τον ρίξουν. Επίσης αλλάζει την ατζέντα της επικαιρότητας με το κλείσιμο της ΕΡΤ και έτσι η αποτυχία της πώλησης της ΔΕΠΑ, που αποτελεί ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνησή του, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Προσδοκά, από την ατολμία των Βενιζέλου, Κουβέλη, να τους σέρνει μαζί του ως άβουλα "κουκιά" στήριξης της παντοδυναμίας του και να  έχει το πάνω χέρι οψέποτε αποφασιστεί ότι πρέπει να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Αν μετά το φθινόπωρο προκύψει κάτι καλύτερο από αυτό που ήταν μέχρι τώρα η ΕΡΤ θα δει τις (πολιτικές) μετοχές του να απογειώνονται. Για τους εργαζόμενους (μόνιμο σάκο του μποξ της εκάστοτε εξουσίας) η κίνηση αυτή αποτελεί την απαρχή νέων δεινών. Οι απολύσεις στο δημόσιο άρχισαν και μάλιστα με τρόπο ιδιαίτερα βάρβαρο και απότομο. Ποιος θα πάρει σειρά;;;

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η τραγική πραγματικότητα των Ελλήνων


 ΤΟ ΚΟΧΛΙΑΡΙΟΝ  

 
Εμμανουήλ Ροΐδης  (1836 - 1904)
  
       
Ως οι Ινδοί εις φυλάς, ούτω και οι Έλληνες ...διαιρούνται εις τρεις τοιαύτας:
 
α) Εις
Συμπολιτευόμενους, ήτοι έχοντες κοχλιάριον βυθίζωσιν τούτο εις την χύτραν τού προϋπολογισμού.
 
β) Εις
Αντιπολιτευόμενους, ήτοι μη έχοντας κοχλιάριον ζητούν επί παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον.
 
γ) Εις
Εργαζομένους, ήτοι ούτε έχουν κοχλιάριον ούτε ζητούν τοιούτον, αλλά είναι επιφορτισμένοι να γεμίζωσι την χύτραν διά τού ιδρώτος των. 
 
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Εθνικό Εισαγγελέας, τον χρειαζόμαστε;;

Η θέση του Εθνικού Εισαγγελέα (ή συντονιστή εισαγγελέα διαφθοράς) είναι ένας (ακόμα) νέος θεσμός. Η απορία μου είναι ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;;; Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποβαθμίζεται;; Χρειαζόταν άλλη μία θέση (με παχυλές απολαβές) με επιστημονικό προσωπικό κλπ για να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τις εξουσίες;;; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;; Ποιούς ενοχλεί και συνεχώς την αποψιλώνουν;;;

Η συμμορία των μάγων

Το καστ των ηθοποιών σε προϊδέαζε για κάτι αρκετά καλό. Τελικά το μόνο καλό ήταν το θερινό σινεμά, η δροσιά, η καρέκλα με το τραπεζάκι δίπλα. Κατά τα λοιπά η ταινία ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Κάτι ήθελε να πει, αλλά τι ;;; Ο γρίφος δεν λύθηκε από μένα. Μπορεί κάποιος άλλος να την καταλάβει καλύτερα. Και θα μου πει και μένα. Πάντως η γοητεία του θερινού σινεμά είναι αξεπέραστη. Μην αμελήσετε να πάτε σε θερινούς κινηματογράφους. Πρέπει να στηρίξουμε τα όλο και λιγότερα θερινά σινεμά της Αθήνας και των άλλων πόλεων.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Η Ελλάδα συνεχίζει τον κατήφορό της

Το έγκλημα κατά της Ελλάδας, που ξεκίνησε εδώ και δύο δεκαετίες με πρωτεργάτες Έλληνες άθλιους πολιτικούς, που χωρίς καμία περίσκεψη υποθήκευαν το μέλλον της χώρας, έναντι ανταλλαγμάτων (Siemens, εξοπλιστικά κλπ), συνεχίζεται. Από το 2010 και μετά η χώρα αλυσοδέθηκε και έχασε την κυριαρχία της υποταχθείσα στους δανειστές της. Κυβερνάται από ξένους με βιτρίνα μαριονέτες εγχώριους πολιτικούς, οι οποίοι απλώς διεκπεραιώνουν τις εντολές των ξένων επικυρίαρχων. Ο κόσμος υποφέρει και κάθε μέρα πληροφορείται για νέους φόρους, νέες επιβαρύνσεις, με στόχο (;) το 2014 το 90 % των Ελλήνων να είναι υποδουλωμένο με χρέη στο δημόσιο και στις τράπεζες. Το ανέκδοτο της ανάπτυξης έχει γίνει πλέον κακόγουστο και κρύο. Τα παιχνίδια κερδοσκοπίας στο αποικιοκρατικό ελληνικό χρηματιστήριο, συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον. Τα προπατζίδικα είναι γεμάτα με απελπισμένους για το καθημερινό μεροκάματο των 10-20 ευρώ από τα τυχερά παιχνίδια. Οι αυτοκτονίες, αν και δεν ανακοινώνονται μετά την ομερτά των συστημικών ΜΜΕ, συνεχίζονται και γίνονται όλο και πιο τραγικές. Οι θλιβεροί πολιτικάντες που περιφέρονται ως δήθεν "ταγοί" της χώρας απλά αναπαράγουν τις ίδιες μπούρδες που έχουν μάθει να λένε, χωρίς κανένα πλέον ακροατήριο. Η μόνη "αισιόδοξη" και πολυαναπαραγόμενη προσδοκία είναι η αύξηση των τουριστών που περιμένει η χώρα.  Το πολιτικό σύστημα έχει κατακερματιστεί και εκείνο που το απασχολεί είναι ποιός θα συμμαχίσει με ποιόν, οψέποτε γίνουν οι εκλογές. Και ο κόσμος συνεχίζει τον κατήφορό του. Στην γειτονική Τουρκία ο κόσμος είναι στους δρόμους με αφορμή την ....απαγόρευση του φιλιού στους δημόσιους χώρους, την απαγόρευση του αλκοόλ και την κοπή κάποιων δέντρων σε μία πλατεία.......  ΕΔΩ, στη χώρα που γέννησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 %, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΞΑΝΕΜΙΣΘΗΚΑΝ, Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ 30 % δεν κινείται φύλλο!!!!  Οι ξένοι επικυρίαρχοι ομολογούν, χωρίς ντροπή, ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσαμε είναι ΛΑΘΟΣ, και δεν υπάρχει ούτε καν η τυπική συγγνώμη, σαν αυτή του Τούρκου αντιπροέδρου προς τους διαδηλωτές. Έτσι για τα μάτια..... Με αυτά και μ'αυτά η ζωή συνεχίζεται......Ο κάθε λαός αξίζει την ηγεσία που έχει. Ας μην τοξεχνάμε αυτό. Καλή μας τύχη.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Hangover 3 η νέα ταινία της γνωστής παρέας

Είναι καλοκαίρι. Οι θερινοί κινηματογράφοι, όσοι έμειναν, μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε ένα δίωρο βλέποντας την ταινία Hangover 3 με την γνωστή παρέα των γκαφατζήδων που μπλέκουν διαρκώς σε απίστευτες ιστορίες. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο τρίτο μέρος. Ο Ζακ Γαλυφιανάκης είναι και πάλι απολαυστικός. Όταν βγουν τα γράμματα στο τέλος μην φύγετε έχει και κάποιες σκηνές ακόμα. Εντάξει η ταινία δεν διεκδικεί Οσκαρ, απλά επιδιώκει να μας χαλαρώσει και να μας κάνει να περάσουμε καλά. Αυτό το καταφέρνει. Συνεπώς δείτε την ταινία, εξάλλου δεν έχουμε και πολλά πράγματα γύρω μας που μας προκαλούν, έστω, χαμόγελο.

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Παλιά Αθήνα 310


Παλιά Αθήνα 309


Παλιά Αθήνα 308


Παλιά Αθήνα 307


Παλιά Αθήνα 306


Παλιά Αθήνα 305


Παλιά Αθήνα 304


Παλιά Αθήνα 303


Παλιά Αθήνα 302


Παλιά Αθήνα 301